Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
WoW: Mists of Pandaria a primit APROBARE de la guvern pentru lansarea în China

WoW: Mists of Pandaria a primit APROBARE de la guvern pentru lansarea în China

Comunismul este la putere în China, iara apanajul acestui tip de politică a fost întotdeauna cenzura. Nici marii producători de jocuri nu au scăpat de acest tip de filtru de informație extrem și asta indiferent dacă vorbim despre jocul cu cel mai mare număr de fani din întreaga lume: World of WarCraft.

Se pare însă că Guvernul Chinez tocmai a aprobat lansarea jocului WoW: Mists of Pandaria care urmează să aibă loc în 24 septembrie în întreaga lume.

Și această informație a devenit o știre pentru simplul fapt că spre exemplu expansion-pack-ul Wrath of the Lich King s-a lansat în China la DOI ANI după lansarea în întreaga lume și asta după ce o parte din conținut a fost cenzurat.

Același lucru s-a întâmplat și cu World ot WarCraft: Cataclysm care s-a lansat oficial în decembrie 2010, dar în China a primit aprobare de lansare abia în luna iulie a acestui an și asta în ciuda numărului imens de jucători pe care China îi are.

CITEȘTE MAI MULT PE BLOG.LIKEIT.RO

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *