Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Vrei să fii soţia Prinţului William? Trebuie sa iţi placă la înălţime

Vrei să fii soţia Prinţului Harry? Trebuie sa iţi placă la înălţime

Cuplul regal, Kate şi William, trece prin momente şi mai dificile, pe lânga care scandalul cu pozele topless parcă e mai uşor de suportat.

Să fii urcat la inalţimi de peste 70 de m, ca să admiri coronamentul pădurii tropicale din Borneo, timp în care să zâmbeşti cu graţie către camerele de filmat şi aparatele de fotografiat,  să afişezi un aer de siguranţa şi să pari fară teamă, poate fi un chin mai mare faţa de apariţia unor poze topless într-un tabloid francez, ,,Closer”.

Cel putin Kate, pare foarte calma şi liniştita în privinţa acestui aspect, şi şi-a manifestat dorinţa  să treacă peste această situaţie. Nu acelaşi lucru intenţioneaza, însa, William, care îi consideră responsabili pe fotografi de moartea mamei sale, şi continuă acţiunea legală, începută vinerea trecută, împotriva lui ,,Closer”.

Cred ca merită simpatie, mai ales că în ascensiunea lor, au fost strâns legaţi cu hamuri, au suportat căldura puternică şi umezeala pădurii, roiul de insecte din jurul lor, ca să nu mai vorbim de scârţâitul ameninţător al funiei pe scripetele care îi ajuta la urcare.

Oricum, nu sunt singurii membrii ai familiei regale, care au un ,,apetit” pentru înalţimi. Prinţul Harry se urcă în elicoptere fără să fie asigurat de hamuri, iar Prinţesa Beatrice a atins vârful Mont Blanc, 4.810 m, cel mai înalt vârf din vestul Europei.

Pentru o domnişoară interesată să devină soţia Prinţului Harry, ar fi recomandat să se pregăteasca temeinic la acest capitol, şi să încerce nişte sărituri cu coarda elastică! Eventual, cu un buchet de mireasă în mână şi să exerseze un zâmbet plin de graţie în acest timp, ca să fie sigură că va face faţa unei eventuale provocări. Pe lânga alte calitaţi speciale şi obligatorii pentru o astfel de poziţie sociala, iată că se mai adaugă una, deloc de neglijat.Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *