Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Voiculescu la conducerea aeroportului Otopeni

Voiculescu, la conducerea aeroportului Otopeni

Directorul Companiei Aeroporturi Bucureşti, Cornel-Constantin Poteraşu, a fost demis din functie de Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, in urma situatiei create in Aeroportul Henri Coanda, in care o turista japoneza a fost acostata de un tanar, si ucisa.
In locul lui PNL-istului Cornel Poterasu, care va ocupa functia de director financiar, a fost numit Cristinel Smadu, președinte PC Satu Mare.

Aceasta decizie vine la scurt timp dupa ce liderul PC, Dan Voiculescu, si-a manifestat intentii de obtine posturi cheie in Ministerul Transporturilor si in institutii subordonate acestuia.
Demiterea din functie a lui Poterasu, vine ca urmare a faptului ca in aeroport se practica taximetrie ilegala, lucru care a determinat incidentul in care a fost ucisa tanara japoneza. La sfarsitul saptamanii trecute, a fost analizata situatia generata de taximetria ilegala, in cadrul  Comitetului de Securitate Aeroportuara, care s-a desfasurat la Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI),
În urmă cu aproximativ două săptămâni, o tânără japoneză a fost acostată în Aeroportul „Henri Coandă”, urcată într-un taxi şi dusă până la marginea unei păduri din Corbeanca (lângă Bucureşti), unde a fost tâlhărită şi ucisă.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *