Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Un tren a spulberat un tractor în Covasna. Opt oameni au murit

Un tren a spulberat un tractor în Covasna. Opt oameni au murit

Opt persoane au murit şi una a fost grav rănită, azi într-un accident produs lângă localitatea Chilieni, judeţul Covasna. Un tractor cu remorcă în care se aflau 12 persoane a fost lovit de un tren. În momentul impactului, persoanele aflate în remorcă au fost aruncate pe câmp, pe o rază de 30 de metri. Autovehiculul a fost lovit de un tren personal care circula între Târgu Mureş şi Braşov.

Opt oameni, şase femei şi doi bărbaţi, au murit după ce remorca în care se aflau a fost lovită de un tren. Alţi doi au fost răniţi grav, între care şi şoferul tractorului. Accidentul s-a petrecut în zona localităţii Chilieni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Covasna, Marius Tolvaj, doar remorca tractorului a fost lovită. În momentul impactului, persoanele aflate în remorcă au fost aruncate pe câmp, pe o rază de 30 de metri.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Covasna, Iulia Grigoraş, a declarat, pentru MEDIAFAX, că şoferul tractorului nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată, autovehiculul fiind lovit de tren.

În prezent, traficul feroviar este oprit în zonă.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *