Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Tranfer după transfer la CFR Cluj

Tranfer după transfer la CFR Cluj

Încă un trasfer de senzaţie la CFR Cluj.

Matias Aguirregaray, originar din Uruguay, a jucat 12 meciuri pentru Palermo în sezonul trecut şi a fost convocat pentru naţionala Uruguaylului, deşi a fost doar rezervă la meciurile cu Ecuador şi Columbia.

Jucatorul de 23 de ani crede ca a ales bine sa plece din Seria A pentru campioana României, informează sport.ro.
„Venirea mea la CFR e un pas inainte. Vin la un club care lupta mereu la titlu in campionatul intern, iar acum a ajuns si in Liga Campionilor. E o alegere buna si sunt foarte multumit” a spus jucatorul, citat de City News.

Tânărul jucător are mare incredere în CFR: „Sper sa facem o figura frumoasa in Champions League si sa mergem mai departe. Vom juca impotriva unor echipe importante. Manchester va fi o rivala dura. Va fi dificil si cu Galatasaray si Braga, dar vom da totul pe teren. Avem sanse bune. Avem posibilitatea sa facem o figura frumoasa si sper sa reusim acest lucru” spera Aguirregaray.

Alvaro Pereira, fostul jucător al CFR – ului, care acum activează la Inter, i-a recomandat lui Matias Aguirregaray  să vină in România. Pereira si Aguirregaray sunt colegi la nationala Uruguay-ului pentru care insa Aguirregaray nu a apucat sa debuteze, fiind doar rezerva la ultimele 2 meciuri.

Alte 2 transferuri spectaculoase a realizat CFR Cluj in această vară, fotbalistului italian Matteo Lignani în vârstă de 22 de ani si Adofo Godfred în vârstă19 ani.

Lignani în sezonul precedent a evoluat în Seria B, în Italia, la Livorno, iar ghanezul Godfred a venit la CFR Cluj tot din Italia, de la echipa a doua a Parmei.
 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *