Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Toshiba a lansat HDD-ul portabil Canvio Slim - VEZI FOTO

Toshiba a lansat HDD-ul portabil Canvio Slim – VEZI FOTO

Toshiba a lansat la începutul acestei săptămâni hard-disk-ul Canvio Slim portabil extern de 500 de GB, disponibil acum la prețul de 114,99 dolari. Unitatea este foarte subțire, măsoară 9mm în grosime și cântărește 150 de grame. Dispozitivul vine împreună cu o interfață USB 3.0, ce permite utilizatorilor viteze de transfer de date de până la 5 GB/s.

“Toshiba Canvio Slim Portable External Hard Drive este ideal pentru a lua cu dumneavoastră fișierele de care aveți nevoie pe drum. Acest drive oferă o capacitate de stocare mare într-un dispozitiv cu un design subțire și elegant din aluminiu mat. Hardul de la Toshiba este companionul perfect pentru ultrabook-ul dumneavoastră,” au declarat oficialii companiei.

Device-ul include și software-ul NTI Backup Now EZ care are rolul de a scana sistemul utilizatorului și recomandă cea mai bună acoperire. Userii pot alege trei căi de protejare a fișierelor: pot să copieze fișierele în cloud, pot stoca folderele și fișierele pe hard drive-ul portabil Canvio Slim, sau acestea pot fi salvate pe computer. Desigur, există și posibilitatea să selectați toate cele trei variante pentru o acoperire mai cuprinzătoare. Pentru mai multe informații despre noul drive slim, intrați aici.

Citește mai multe pe www.blog.likeit.ro sau direct aici.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *