Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Toamna se numară rochiile de mireasă

Toamna se numară rochiile de mireasă

Târgul Ghidul Miresei de la Romexpo din perioada 28-30 septembrie, adună peste 30 de branduri de rochii de mireasa si de ocazie care vor avea lichidari finale de stoc.

Viitorii miri vor descoperi reduceri de pana la 70-80% la rochiile de mireasa si de ocazie, dar si oferte speciale de la restaurante, servicii foto-video-muzica, aranjamente florale, informaţii preţioase şi sfaturi utile pentru una dintre cele mai importante zile din viaţa lor.

Ajuns la a 9 a ediţie, Târgul Ghidul Miresei, adună, ca de fiecare dată, profesionişti care vor face demonstraţii de decoruri în tematici diferite, precum şi alte servicii necesare evenimentelor anului 2013.

Numărul impresionant de vizitatori de la ediţiile precedente, îi motivează pe organizatori să aducă de fiecare dată noutăţi şi să le uşureze căutările indrăgostiţilor care doresc sa işi unească destinele.

Case de modă sau importatori de rochii, încălțăminte de ocazie, minunate bijuterii și accesorii, realizatori de invitaţii şi mărturii până la servicii foto-video și audio, decoraţiuni, torturi, firme de închiriat limuzine, servicii de hair style, beauty şi make-up, porumbei, sculpturi în gheaţă etc. toate reunite în acest weekend la Romexpo.

Program 28-30 Septembrie 2012:

Vineri, 28 septembrie: 12:00 – 20:00

Sambata, 29 septembrie:  10:00 – 20:00

Duminica, 30 septembrie: 10:00 – 18:00

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *