Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Tăriceanu nu-l vrea pe Honorius Prigoana în PNL: "Ne-am trezit cu o beizadea"

Tăriceanu nu-l vrea pe Honorius Prigoana în PNL: “Ne-am trezit cu o beizadea”

“La noi in partid se intampla si lucruri ciudate, usor surprinzatoare. Zilele trecute ne-am trezit cu beizadea Prigoana in partid si vreau sa va felicit ca in partid nu a aterizat si doamna Bahmuteanu. Probabil ca asta este o dovada ca femeile liberale au mai mare capacitate de analiza si de selectie”, a declarat Tariceanu, sambata, la Scoala de Vara a femeilor liberale de la Eforie Nord.

Tăriceanu mai spune că în ultimele luni în PNL au apărut persoane care au fost la mai multe partide politice și că liberalii trebuie să respingă traseistii politici.

“Vreau sa va readuc aminte un demers care a fost initiat de PNL, intitulat «Facem o altfel de politica». Asta inseamna ca ne bazam pe oamenii care au certe calitati, respingem traseismul politic. Ne-am trezit cu tot felul de figuri care au plecat din PNL, s-au intors, au plecat din nou, au revenit. Ne-am pricopsit acum cu unul care a facut turneul tuturor partidelor, ne-am trezit cu el la grupul parlamentar, a fost pe la PDL, PSD, acum s-a trezit liberal. Ne trezim cu unii care vin in partid si cand te uiti la CV-ul lor, cred ca trebuie sa introducem o noua rubrica si probabil unii sa scrie prin ce s-au remarcat, prin activitatea la cluburile de noapte, cum e cazul baietelului de care va spuneam. Eu am fost foarte revoltat si astept un raspuns care inca nu mi-a venit, i-am scris o scrisorica presedintelui interimar, care a binevoit sa dea si un comunicat oficial prin care anunta intrarea in partid ca si cand ar fi fost o mare personalitate”, a afirmat Calin Popescu Tariceanu.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *