Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Sony a lansat azi tableta Xperia S - VEZI FOTO ȘI VIDEO

Sony a lansat azi tableta Xperia S – VEZI FOTO ȘI VIDEO

Anunțată recent la IFA Berlin 2012, Sony a lansat în România noua tabletă Xperia S care va conecta întreaga familie de gadgeturi Sony la universul captivant al divertismentului. Echipa Tesmedia a fost prezentă la eveniment și suntem gata să vă oferim toate informațiile despre acest nou gadget.

Mai subţire şi mai uşoară decât prima Sony Tablet S, Xperia Tablet S este construită din materiale premium care îi conferă un aspect elegant şi îi asigură o utilizare comodă atât acasă, cât şi în timpul călătoriilor. Procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 şi sistemul de operare Android 4.0.3 (Ice Cream Sandwich) îi furnizează toată puterea necesară pentru a vă putea bucura de fișiere media, aplicații sau jocuri.

Dar nu este nevoie să o lăsați în casă dacă duceți o viață activă. Fiind rezistentă la picăturile de apă, Xperia Tablet S poate fi folosită în orice situaţie, în casă ori în aer liber, fără să vă faceţi probleme când verificaţi, de exemplu, o reţetă în bucătărie cu mâinile ude.

Pentru o experiență audio unică Sony, Xperia S este dotată cu o serie de tehnologii Sony de procesare a semnalului. Modul “ClearAudio+” vă permite să vă bucuraţi de aceeași claritate audio pe un spectru larg, de la sunetele foarte joase la cele mai înalte.

Nu aveți telecomanda la îndemână, sau vă deranjează faptul că aveți nevoie de prea multe telecomenzi pentru a controla sistemul multimedia? Cu tableta Xperia puteți controla totul din confortul canapelei preferate. Mai mult, telecomanda universală cu infraroşu este îmbunătăţită cu funcţia Macro, care memorează succesiunea comenzilor pentru a fi aplicate automat. Cu ajutorul tabletei, puteți deschide televizorul, DVD/Blu-ray player-ul, receptorul digital pentru televiziunea prin cablu, sistemul “home cinema”, puteți selecta conţinut, ajusta volumul şi multe altele. Totul poate fi executat printr-o singură atingere, stocând succesiunea de comenzi într-o secvență macro din cele 6 care pot fi memorate.

Evenimentul de lansare în România a Sony Xperia S

Disponibilă pentru descărcare, “Socialife” este o aplicaţie Sony care vă organizează interacțiunea socială și informațională pe internet. Vizualizați, sortați și administrați toate rețelele sociale și fluxurile de știri dintr-o singură interfaţă intuitivă. De asemenea, puteți marca articole interesante pentru a le citi mai târziu, când aveţi timp liber. Bazându-se pe ceea ce citesc prietenii dumneavoastră, aplicaţia vă semnalează subiectele populare şi chiar vă poate sugera conţinut asemănător, care v-ar putea interesa.

Tableta Xperia este un multi-tasker desăvârşit. Funcția “Small Apps” vă permite folosirea dispozitivului în mai multe scopuri în acelaşi timp, precum schimbarea canalelor sau ajustarea volumului la televizor, în timp ce parcurgeți programul TV online. Prin adăugarea “widget-urilor” preferate, “Small Apps” este instrumentul de multi-tasking perfect pentru orice utilizator.

Dar nu țineți distracția doar pentru dumneavoastră. Modul “Guest” (oaspete) permite crearea de profiluri individuale pentru membrii familiei, cât şi pentru alți utilizatori aflați în vizită. Personalizarea imaginii de fundal, a iconiţelor şi a accesului la aplicaţii transformă folosirea tabletei într-o experienţă cu adevărat personală pentru toţi membrii familiei.

Tableta Xperia e poarta dumneavoastră de acces către o lume de experiențe multimedia. Noi aplicații media precum “WALKMAN”, “Album” și “Movie” combină cele mai bune tehnologii Sony și conectarea la o varietate de servicii.

Aplicaţia “WALKMAN” integrează automat melodiile la care prietenii de pe Facebook au dat “Like”, precum şi albume asemănătoare. Modul “ClearAudio+” asigură un sunet clar, indiferent de conținut.

Aplicaţia “Album” permite vizualizarea, sortarea şi distribuirea printr-o interfaţă intuitivă a fotografiilor şi clipurilor surprinse cu tablet. Pentru facilitarea interacțiunii sociale online, aplicația poate, de asemenea, reuni toate fotografiile pe care le-aţi postat pe site-uri de socializare precum Facebook, la care poate comenta rapid dintr-un singur loc. Înregistrările video pot fi vizualizate la o calitate ridicată cu ajutorul aplicaţiei “Movies”.

Cele trei aplicaţii vă permit să vă bucuraţi de conţinutul foto şi video personal pe televizoarele compatibile DLNA.

Aplicaţia “Reader” vă oferă posibilitatea achiziţionării şi lecturii cărţilor digitale favorite. Colecţia de cărţi poate fi distribuită pe mai multe dispozitive, incluzând Sony Reader eBook şi smartphone-ul Xperia. (Notă: Cumpărarea prin magazinul Reader Store e disponibilă doar pentru utilizatorii din Canada, SUA și Marea Britanie).

 

O gamă largă de accesorii face din Tableta Xperia un accesoriu potrivit pentru stilul dumneavoastră de viață. Personalizați-o cu ajutorul huselor colorate, standurilor şi al staţiilor de conectare.

Noua tabletă Xperia S de la Sony este disponibilă în România, începând de astăzi, în variante de capacitate de 16GB, conectivitate Wi-Fi iar spre sfârșitul lunii octombrie – şi în variante de capacitate de 16GB și 32GB, cu posibilitate de conectare WiFi și 3G.

Specificații

Model Xperia™ Tablet S
LCD 9.4” (23.8 cm) OptiContrast™ Panel cu tehnologie IPS
Rezoluţie 1280 x 800
Procesor NVIDIA® Tegra®3 (Cortex A9 Quad Core)
RAM 1GB RAM
Stocare 16 / 32 – extensibilă cu card SD
Cameră frontală 1.0 MP
Cameră spate 8.0 MP
Conectivitate wireless Wi-Fi (802.11a/b/g/n)Bluetooth® 3.0 + EDR
Accelerometru 3 Axe
Gyro 3 Axe
Ieşire HDMI Da, cu adaptor opţional
Rezistenţă la stropire Da (Clasa de protecţie IPX4*)
Autonomie Redare video – până la 12 ore**Browsing web cu WiFi – până la 10 ore**
Dimensiuni 241.2mm (L) x 8.8mm (G1) 11.85(G2) x 174.3mm (A)
Greutate 560g (WiFi)

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *