Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
SOC IN FORMULA 1! SCHUMACHER, OUT de la Mercedes!

SOC IN FORMULA 1! SCHUMACHER, OUT de la Mercedes!

Zvonul care circula de câteva zile in presa europeană a devenit astăzi ştire oficială: echipa de Formula 1, Mercedes GP a decis să se despartă de septuplul campion mondial, germanul Michael Schumacher, după trei sezoane şi să-l înlocuiască cu actualul pilot de la McLaren, englezul Lewis Hamilton.

Nu se cunosc încă motivele despărţirii, dar şeful Mercedes, Ross Brown admite că neprelungirea contractului lui “Schumi”, scadent in aceasta vara, ar putea însemna retragerea definitivă a marelui campion german.

Nici McLaren nu a stat mult pe gânduri şi l-a adus pe Sergio Perez, tânăra speranţă a “Marelui Circ”, de la echipa Sauber.

Michael Schumacher a revenit in Formula 1 in sezonul 2010 al Formulei 1 insa rezultatele sale au fost mediocre. Germanul a terminat pe locul 8 in 2010, pe locul 9 în sezonul 2011 şi se află in prezent pe locul al 12-lea in clasamentul general al sezonului actual.

“Michael a reprezentat un mare avantaj pentru echipa. Ne-a purtat inainte, cu adevarat.” (Ross Brown, team principal Mercedes GP)

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *