Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Scandal la Casa Regală. Kate Middleton topless

Scandal la Casa Regală. Kate Middleton topless

Vineri, 14 septembrie, Casa Regală a demarat procedurile legale impotriva jurnaliştilor de la revista franceză, ,,Closer”, care a publicat fotografii cu viitoarea regină a Angliei, Kate Middleton, topless.

,,Palatul St James confirmă faptul că, procedurile legale pentru încălcarea vieții private au fost începute astăzi în Franța de către Ducele si Ducesa de Cambridge împotriva editoriilor revistei Closer Franța,”, a declarat un reprezentant al cuplului.

Dupa ce luna trecută, prinţul Harry a ţinut primele pagini ale ziarelor cu petrecerea de la Las Vegas, la care a fost fotografiat gol alaturi de o femeie, intr-o cameră de hotel, acum este rândul lui Kate sa fie surprinsă topless, in timp ce făcea plajă la piscina Castelului d’Autet, impreună cu soţul ei, prinţul William.

Încep să apară întrebari in ceea ce priveşte protecţia intimitaţii membrilor Casei Regale.

Prinţul William, fiul mai mare al Dianei, Prinţesa de Wales, a fost alături de mama sa de nenumărate ori, in timp de a fost ,,vânată’’ de fotografi, si de aceea şi-a manifestat de multe ori, inainte de căsătoria cu Kate, dorinţa de a o proteja de astfel de situaţii.

În data de 31 august 1997, când Diana şi-a pierdut viaţa in accidentul de maşină de la Paris, 37 de fotografi o urmăreau.

Un oficial a declarat vineri că, ,,Alteţele Lor Regale au fost profund întristate de faptul că o publicaţie franceză si un fotograf le-au invadat intimitatea intr-o manieră atât de grotească si nejustificată.’’

,,Alteţele lor Regale au avut aşteptări in ceea ce priveşte intimitatea intr-o casă aflată la distanţă. Este de neconceput ca cineva sa faca asemenea fotografii, si să permită să fie publicate. Funcționarii, care acționează în numele Altețelor Lor Regale, se consultă cu avocații să ia în considerare ce opțiuni ar putea fi disponibile pentru Duce si Ducesă.’’

Fotografiile au fost făcute la Castelul d’Autet, în Luberon din regiunea Provence, Franţa.

Castelul aparţine Lordului Viscount Lenley, nepotul reginei, si trebuia să fie un loc privat şi de refugiu pentru William si Kate.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *