Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
ROCCAT eliberează Titanii gaming-ului. Lansează trei mega modele de mouse

ROCCAT eliberează Titanii gaming-ului. Lansează trei mega modele de mouse

ROCCAT eliberează Titanii gaming-ului prin lansarea a trei Mega modele de mouse. Faimoasa gamă Kone primește două modele noi. Lua revendică titlul de „mouse de gaming cu cel mai bun design din lume”.

ROCCAT Studios, companie din Hamburg, Germania, care produce accesorii de gaming de nivel competițional, își extinde gama de modele de mouse de înaltă performanță prin lansarea a trei noi dispozitive care schimbă regulile joculuI.

ROCCAT a creat prin Kone XTD un succesor al legendarului mouse de gaming Kone[+]. XTD aduce îmbunătățiri solide în arsenalul abilităților deja formidabile ale lui Kone[+] – totul pe baza aceluiași binecunoscut design Kone. Producătorul german a păstrat forma legendară a lui Kone atunci când a creat designul pentru noul model Kone Pure – dar l-a redus la 91% din dimensiunile lui Kone[+]. Deși mai mic, Kone Pure oferă un decisiv avantaj competitiv prin multiple îmbunătățiri ale performanței, comparativ cu Kone[+].

Păstrarea designului Kone, recunoscut la nivel mondial, în construcţia noilor modele este extrem de importantă, au declarat reprezentanții ROCCAT, deoarece este foarte apreciat de către fanii Kone din întreaga lume.

În același timp, inginerii ROCCAT au proiectat noul mouse Lua pe baza unui concept ultra-ergonomic, care să le ofere tuturor gamerilor performanțe de top în jocurile video, indiferent de tipul acestora.

Atât Kone XTD, cât și Kone Pure sunt echipate cu un set de componente care oferă performanțe impresionante: cel mai recent model al senzorului laser Pro Aim R3 8200 DPI, procesor ARM MCU Turbo Core 2 pe 32 de biți, la 72MHz, și cel mai avansat Tracking & Distance Control Unit (TDCU) al momentului – toate sincronizate perfect, pentru a oferi un avantaj decisiv în orice luptă, meci sau sesiune de gaming, împotriva oricui.

Ambele modele noi Kone oferă o gamă de caracteristici ergonomice concepute special pentru confort în sesiuni lungi de gaming – precum și cel mai avansat pachet software gaming pentru max customisation din lume. Toate aceste elemente au fost create pentru a le oferi utilizatorilor mai mult decât un mouse: o adevărată „armă” cu care pot cuceri orice lume virtuală.

În plus, ambele modele noi Kone sunt echipate cu sisteme de iluminare complet configurabile, care contribuie la crearea unei atmosfere cu totul speciale în fiecare sesiune de gaming. Pe lateralele modelului Kone XTD se găsesc două fante luminoase echipate cu patru LED-uri multicolore, independente, pe care gamerii le pot programa să genereze o paletă largă de culori vii. De asemenea, luminile pot fi programate cu efecte speciale, cum ar fi funcția de „respirație”, rotirea culorilor pe nuanţe predefinite, sau chiar modificarea culorilor la schimbarea profilului de joc. Toate acestea duc la un nou nivel factorul de „coolness” din orice sesiune de gaming.

În acelaşi timp, Kone Pure este „echipat” cu emblema ROCCAT, pe care utilizatorii o pot ilumina în oricare dintre cele 16,8 milioane de culori pe care le au la dispoziție. Funcțiile de „respirație” și rotire a culorilor sunt disponibile și pentru siglă.

Kone XTD, Kone Pure și Lua vor deveni disponibile în magazine la finalul lunii octombrie/începutul lunii noiembrie 2012, la prețuri retail de 439,99 lei (Kone XTD), 349,99 lei (Kone Pure) și 149,99 lei (Lua).

Citește mai mult pe Fanaticgamer.ro

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *