Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Proteste sistate la combinatul de la Oltchim - TESmedia

Proteste sistate la combinatul de la Oltchim

După mai multe zile în care și-au strigat nemulțumirile în stradă, angajații Oltchim Râmnicu Vâlcea au decis în această dimineață să suspende temporar protestele.

Decizia a fost luata deoarece aceștia așteaptă rezultatul discuțiilor dintre reprezentantul salariaților și ministrul Economiei, Daniel Chițoiu, care vor avea loc luni.

sursa foto:economica.net

Salariații aflați în greva foamei, au decis de asemenea să renunțe la această formă de protest până luni.

“Sunt 14 persoane în greva foamei, deoarece a 15 a persoană, o femeie a renunţat aseară, la cererea noastră. În această dimineaţă am luat hotărârea să suspendăm protestele pe platforma Oltchim, urmând să se renunţe şi la greva foamei, până luni seară, după discuţiile pe care conducerea combinatului şi o delegaţie a salariaţilor ar urma să le aibă la Ministerul Economiei cu ministrul Daniel Chiţoiu. În paralel, continuăm să strângem semnături pentru a-l demite pe preşedintele sindicatului, Mihai Diculoiu, care poate fi dat afară cu două treimi din numărul membrilor de sindicat”, a declarat vineri dimineaţă, Corneliu Cernev, liderul protestatarilor, potrivit Mediafax.

Sutele de angajați de la Oltchim au ieșit în stradă nemulțumiți de faptul că nu și-au primit salariile de 2 luni și au cerut să se găsească soluții pentru ca activitatea combinatului să continue, dar și demisia liderului sindical Mihai Diculoiu.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *