Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Portalul de știri Tesmedia, lansat - VEZI FOTO DE LA EVENIMENT

Portalul de știri Tesmedia, lansat – VEZI FOTO DE LA EVENIMENT

Joi seară a avut loc petrecerea de lansare a portalului de ştiri Tesmedia.ro. Evenimentul a avut loc în club  Rococo & Lounge, într-o atmosferă elegantă unde am dat frâu liber bunei dispoziţii şi asta, după ce am pus la punct ultimele detalii despre politică editorială și alte lucruri mai puțin… dansabile.

Ştiri.TESMEDIA.ro  îţi va aduce cele mai “fresh news” în orice moment al zilei. Echipa redacţională s-a reunit aseară pentru petrecerea de lansare a portalului. Avem în față un proiect ambiţios care te va ţine la curent cu cele mai importante evenimente şi te va conecta cu o lume întreagă, în fiecare zi. Ne propunem să îţi aducem cele mai proaspete ştiri din secţiunile: Politic, Social, Extern, Scitech, Eveniment, Turism, Cultură, Fun, Lifestyle, Meteo, Sport.

Echipa redacţionala este coordonată de Carmen Ivanov, care a activat în domeniul online ca senior editor la Softpedia.com, Realitatea.net, Hit.ro, Likeit.ro, Fanaticgamer.ro, Itplay.ro şi editorialist la Pandoras.realitatea.net (cu alte cuvinte, cu o vastă experienţă în domeniul online), dar şi trainer de dicţie & news la Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu.

Cei care vor vor aduce cele mai proaspete şi corecte informaţii au fost colegi la Școala de Televiziune Tudor Vornicu. Echipa e formată din Silviu Almasan, Anamaria Nedelcoff, Miruna Domnaru, Madalina Dulgheru, Alexandru Iana, Marius Matei, Mihai Crăciun, Matei Pop, Emilia Motoc, Alexandra Netea, Teodora Petcu, Alexandra Profir, Raluca Bârsan, Adina Savin, Silvia Fechete, Simona Mereu,  Horia Stanulescu, Ştefan Tache şi Szilard Ioo – foto.

De asemenea din echipa face parte şi Roberto Teodorescu, cel care se asigura că totul merge bine în spatele site-ului, dar şi Victor Dumitrel şi Dana Spirea, care ne vor reprezenta pe partea comercială.

Rococo Club & Lounge, un local în care distracţia este la superlativ, a fost gazda perfectă, cu băuturi speciale din partea casei, pregătite cu multă eleganţă şi precizie de un tânăr barman, dar şi cu muzica atent aleasă de DJ-ul experimentat, ne-au bucurat întreaga noapte. Dar, ca să nu mai întindem vorba, mai bine dați un click pe galeria foto de mai sus și vedeți cu ochii voștri cum a fost la petrecere. Enjoy!

 

 

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

8 Responses to Portalul de știri Tesmedia, lansat – VEZI FOTO DE LA EVENIMENT

 1. felicitari!! tuturor celor din echipa!! spor la treaba in continuare si muuuuulta bafta in toate proiectele:))
  kt mai multe stiri de calitate!!:)

 2. Bafta tuturor in continuare!

 3. Bravo!
  Vreau să văd mogulăria pe cele mai inalte culmi.
  SUCCES!!!

 4. Felicitari pentru initiativa si mult succes in continuare!

  • Cezar – primul meu cititor care îşi şi începe ziua cu portalul nostru. Mai mult, ne găteste niste “răme” în sos de vin de… l-a luat pe şefu’ cu cea mai tare lazania grecească.
   Mulţ’am!
 5. Succes !!
  Felicitari tuturor.
  Nu am apucat sa citesc toate rubricile, dar cat am citit sunt ok. Spor la treaba.

 6. Hey party people !
  Cum ajung sa pun fotografiile facute de mine ?
  Dana Spirea?

  pe curand,
  Alex

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *