Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Noua versiune WiFi 3.5 de la Intel va suporta Miracast

Noua versiune WiFi 3.5 de la Intel va suporta Miracast

În timpul unei conferințe desfășurate în aceastp săptămână, Intel a dat publicității noi caracteristici ce au fost introduse de compania producătoare noii tehnologii Wireless Display (WiDi) 3.5. În cadrul aceluiași eveniment, Intel a menționat de asemenea, că WiDi 3.5 va suporta noua certificare creată de Wi-Fi Alliance care a fost lansată de curând.

WiDi 3.5 va fi pre-instalat pe noile sisteme în acest sezon al vacanței și va fi disponibil pentru utilizatorii existenți care dețin WiDi pe sistemele cu procesor Intel de generația a doua sau a treia. WiDi 3.5 va fi de zece ori mai rapid decât variantele anterioare ale modelului. Acesta va fi compatibil și cu nou sistem de operare ce urmează să fie lansat de Microsoft, Windows 8, dar și pe dispozitivele bazate pe touch, device-uri USB sau pentru conținutul de streaming 3D.

În momentul de față, versiunea actuală de WiDi suportă Full HD, HDCP2, DVD, Blu-ray și 5.1 Surround Sound. Până în prezent, peste 30 de milioane de laptop-uri cu noul WiDi au fost deja expediate către distribuitori, a declarat compania.

Vestea bună este că noul WiDi 3.5 va suporta Miracast. Alianța Wi-Fi (WFA) susține că dispozitivele care folosesc această versiunea pot livra conținut video și audio către un alt device fără cabluri sau conexiune către o rețea Wi-Fi. Astfel, smartphone-urile pot rula, prin streaming, filme compatibile pentru HDTV fără a mai fi nevoie de vreun cablu.

Citește mai mult pe blog.likeit.ro.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *