Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Lexar introduce cardurile MicroSD cu viteze de până la 45 Mb/s

Lexar introduce cardurile MicroSD cu viteze de până la 45 Mb/s

Lexar a introdus în această săptămână dispozitivele de înaltă performanță microSDHC UHS-i și micro SDXC UHS-I. Este vorba despre cardurile de memorie pentru smartphone-uri, tablete și camere video.

Aceste carduri dețin o clasificare de Clasă 10 în ceea ce privește viteza și pot livra viteze de citire de până la 300x, sau 45 MB/s. Compania Lexar a declarat că aceste două dispozitive sunt destinate “căutătorilor de aventură”  și „dependenților de adrenalină”.

“Aceste carduri permit entuziaștilor din aer liber să capteze până la opt ore de filmare HD, pe care o pot împărtăși cât mai repede prietenilor săi. Utilizatorii pot stoca, de asemenea, până la 24800 de fotografii sau în jur de 14200 de cântece, iar dacă dispozitivele sunt conectate cu cititorul USB 3.0, rata de transfer către PC sau Mac, crește considerabil,” au declarat oficialii companiei.

Vice-președintele de producție și tehnologii al companiei Lexar a spus că: “designul noului card micro SDXC de 64 GB a fost realizat folosind cea mai nouă tehnologie de 20 nm NAND memorie flash de la Micron”.

În anunțul făcut săptămâna aceasta, Lexar a declarat că deja colaborează cu principalii producători de telefoane mobile pentru a se asigura că dispozitivele sale sunt compatibile cu smartphone-urile de pe piață.

Citește mai multe pe blog.likeit.ro.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *