Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Intel: Ultrabook-urile vor afea funcția search prin comandă vocală

Intel: Ultrabook-urile vor afea funcția search prin comandă vocală

Intel și Nuance Communication, dezvoltatorul din spatele aplicației Dragon pentru PC și Swype, a declarat că Dragon Assistant Beta este de acum disponibil pentru ultrabook-urile Intel. Așadar, Dell XPS13 va fi printre primele calculatoare care va folosi Dragon Assistant Beta în ultimul sfert al anului 2012.

Intel este unul dintre partenerii Like it pe segmentul  Componente PC & Periferice.

Rezultatul unei colaborări strategice între Intel și compania Nuance a fost anunțat la evenimentul CES 2012. Dragon Assistant Beta permite utilizatorilor să vorbească cu ultrabook-urile lor pentru a căuta pe web, pentru a găsi conținutul dorit, pentru a asculta muzică sau pentru a verifica și răspunde unui e-mail.

De asemenea, puteți să vă actualizați statusul de pe rețelele sociale existente și multe altele. Userii care folosesc Dragon, pot apela la asistentul lor prin comanda “Hello Dragon”, iar comanda “Go to sleep” face ca software-ul să întrerupă administrarea comenzilor.

Citește mai mult pe blog.likeit.ro.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *