Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Gigi Becali, despre Monica Tatoiu: ”Râde ca proasta în p...”

Gigi Becali, despre Monica Tatoiu: ”Râde ca proasta în p…”

După ce s-a contrazis minute în șir cu Monica Tatoiu în cadrul unei emisiuni la România TV, europarlamentarul Gigi Becali nu s-a mai putut abține și a trecut la atacuri la adresa acesteia.

“Ce naibii mă puneţi să dialoghez cu doamna Tatoiu, doamna Tatoiu e dusă, să mă ierte Dumnezeu. Am o rugăminte, să nu mă mai chemaţi când vine idioata asta. Râdeţi ca proasta, vă rog frumos să nu mă mai sunaţi când o aveţi pe idioata aia acolo. Mă puneţi cu tâmpita asta. Să se ducă naibii la Bălăceanca, păi eu vorbesc cu toate idioatele? Vorbim de subiect şi ea râde ca proasta în p…” a izbucnit Gigi Becali.

În replică, Monica Tatoiu a precizat că ea nu se poate simți jignită de ”un om sub condiția mea”.: “Mă amuză… stăm de cinci minute şi ascultăm cum debitează… şi ştiţi ce se întâmplă, există telecomandă, pierdeţi telespectatori. Nu mă poate jigni. Un om sub condiţia mea nu mă poate jigni”.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *