Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Football manager 2013, dată de lansare confirmată - VEZI VIDEO+CERINȚE

Football manager 2013, dată de lansare confirmată – VEZI VIDEO

Sega a confirmat în sfârșit o dată de lansare pentru jocul de manager online Football Manager 2013. Jocul va fi disponibil pentru PC și MAC în Marea Britanie începând cu data de 2 noiembrie. Cei care s-au înscris printre primii pentru pre-comandă vor fi recompensați cel mai repede cu o versiune beta a jocului. Această versiunea este așteptată să fie dată publicității cu două săptămâni înaintea lansării oficiale.

Vestea bună este aceea că jucătorii pot să-și înceapă cariera transferându-și fișierul din versiunea beta în versiunea finală FM 2013.

“Fanii ne spun de fiecare dată ce își doresc în plus față de versiunea anterioară a jocului și este de datoria noastră să ne facem datoria și să le îneplinim toate dorințele,” a declarat directorul studioului Sports Intractive, Miles Jacobson.

„Desigur, nu putem să le îndeplinim chiar pe toate, dar încercăm, cu timpul. Această beta are un rol important și putem afla deja părerea câtorva fani despre noul joc”, a mai spus directorul.

Football Manager este cea mai bine vândută și cea mai realistă serie de simulatoare de management fotbalistic creată vreodată. Football Manager 2013 sărbătorește 20 de ani de activitate a echipei Sports Interactive, prin introducerea unui întreg set de opțiuni noi.

Versiunea din acest an îți permite să preiei controlul asupra oricărui club din mai mult de 50 de națiuni din întrega lume, și include toate ligile de top din Europa, precum și o bază de date cu peste 500.000 de jucători și personal din întreaga lume.

Pe lângă opțiunile complet noi din modul Carieră, există acum noi moduri în care poți trăi experiența Football Manager.

Iată mai jos și cerințele jocului FM 2013:

  • PC:

SO: Windows XP/Vista/W7/W8

CPU: 1,6 GHz (XP) / 2,2 GHz (Vista/W7/W8)

Intel Pentium 4, familia Intel Core, AMD Athlon

Memorie (RAM): XP/Vista/W7/W8: 1,0 GB

Memorie video: 128MB: NVIDIA FX 5900 Ultra; ATI Radeon 9800; Intel 82915G/82910GL

HDD: 2 GB

DirectX: 9.0c (inclus)

 

  • Mac:

SO: OS X 10.6.8/10.7.x/10.8.x

CPU: Intel

Memorie video: NVIDIA GeForce 7300 GT / ATI Radeon X1600

CONEXIUNEA LA INTERNET ESTE NECESARĂ PENTRU ACTIVAREA JOCULUI

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *