Descărcați ilegal filme? Atenție! Vă pot paște ani buni de închisoare – VEZI PEDEAPSA MAXIMĂ

Sunteți un impătimit al filmelor și nu puteți rezista tentației atunci când apare un film nou să-l dați jos de pe internet? Ați face bine să vă gândiți de două sau chiar de nouă ori înainte de a folosi o rețea de tip torrente pentru a downloada un film. Poliția si asociațiile anti-piraterie sunt pe urmele celor care practică pirateria online. Trebuie să știți că alegând această metodă riscați până la patru ani de închisoare dacă sunteți prinși.

Aproximativ 100 de români au fost cercetați în acest an pentru pirateria online. Sunt vizați în special cei care urmăresc să facă bani din această activitate. În România, rata descărcărilor ilegale de pe internet este de 64%.

“Conexiunea ilegală de a descărca filme de pe internet este de tip peer-to-peer, adică direct între două calculatoare şi în momentul în care tu descarci un film ilegal de pe internet, ai şansa să îl descarci chiar de la poliţie sau de la producătorii filmului, care astfel urmăresc şi detectează pe cei care descarcă ilegal filmul de pe internet şi astfel pot urmări şi afla de unde se descarcă acel film”, spune Cristian Dorombach, project manager REALITATEA.NET.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *