Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Cursuri GRATUITE pentru potentiali antreprenori

Cursuri GRATUITE pentru potenţiali antreprenori

Într-o lume în care totul se mișcă rapid, o prioritate a devenit reorientarea profesională. Și dincolo de prioritate, chiar o modă, sau poate doar un cuvânt din ce în ce mai rostit, antreprenoriatul.

Partea bună este că vă puteți inscrie la aceste cursuri fără să plătiți sume care de regulă nu sunt chiar mici, costurile fiind suportate din fonduri europene.

Și chiar dacă site-ul proiectului nu vă pune la dispozitie suficiente informații, cei interesați pot suna la numerele de telefon de pe pagina proiectului sau la e-mail: catalina.anghel@eupc.ro, persoană de contact.

Ce spun antreprenorii despre antreprenoriat?

Marian Rujoiu, specialist în negociere si trainer de excepţie, implicat și el in proiecte susţinute cu fonduri europene, ne mărturisește:

“Spre deosebire de alţi antreprenori, dorinţa de a se lansa în antreprenoriat nu a venit din repulsia faţă de angajori sau dorinţa de independenţă, ci visul pe care voia să îl facă să devină realitate.

Investiţia în afacere s-a făcut organic, adică profitul a fost reinvestit în dezvoltarea afacerii. Iniţial a pornit cu un capital foarte mic, doar pentru deschiderea persoanei juridice. Marian spune mândru: “clienţii mei sunt atât beneficiarii serviciilor, cât şi finanţatorii acestora”. Avantajul acestui tip de serviciu este că nu necesită echipamente costisitoare, ci doar expertiza trainerului.”

Cunoscutul om dafaceri Marius Ghenea, ne spune că “Oportunitățile de business se găsesc  exact acolo unde există probleme sau nevoi pe piață.”  El predă cursurile de antreprenoriat şi de new business adventures  la programul Executive MBA de la Maastricht School of Management. În acest sens vrea să creeze un syllabus potrivit cu realităţile antreprenoriale din România, dar în acelaşi timp, care să respecte nişte norme teoretice pentru un asemenea curs de antreprenoriat.

 Motto-ul cărții pe care Marius Ghenea a numit-o “Antreprenoriat – drumul de la idei către oportunități și succes în afaceri”, este credința lui că antreprenoriatul se învaţă, iar învăţarea aceasta, spune el,  ţine de mai mulţi factori: în primul rând de disponibilitatea celor care trebuie să înveţe, de resursele oferite, dar si de structurarea unui anumit tip de materiale.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *