Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
CUPA DAVIS: România rămâne în grupa I

CUPA DAVIS: România rămâne în grupa I

Echipa României a câştigat, cu scorul general de 3-2, întâlnirea de duminică cu Finlanda de la Cluj-Napoca. Punctul decisiv a fost adus de Victor Crivoi, după un meci palpitant de cinci seturi, 4-6, 7-6, 6-7, 6-3, 7-5, cu Harri Heliovaara. Crivoi a reuşit să revină spectaculos în joc chiar şi atunci când, în ultimul set era condus cu scorul de 4-1.

Victor Crivoi a ţinut sa mulţumească pentru sprijin tuturor celor care l-au susţinut: Nu am fost puternic fizic, nu m-am antrenat pentru o surafaţă hard, pe care nici n-am jucat de doi ani, dar datorită publicului, care mi-a făcut o injecţie cu adrenalină, a trebuit să trag de mine şi aşa am reuşit să câştig”.

La meciuri au asistat circa 1000 de spectatori.
De asemenea Crivoi a povestit ca nu a putut dormi cu gândul la acest meci, ştiind că este ultimul, dar şi o parte din trăirile sale din timpul partidei: “Cât despre meci, trebuie să spun că n-am mai simţit demult asemenea presiune, pe care o compari cu un necaz în familie, pur şi simplu îţi tremură picioarele.Cel mai greu moment a fost în setul decisiv, la scorul 4-1 pentru finlandez, dar şi la 5-4, când am servit pentru meci. Sunt extrem de obosit, a fost unul dintre cele mai lungi din carieră. Acum sunt încă în tensiune, dar o să dorm neîncetat şi când mă trezesc va fi dintr-un vis frumos”, a spus Crivoi.

Tot duminică Marius Copil a fost învins, scor 6-3, 7-5, 1-6, 7-6, de Jarkko Nieminen., iar sâmbată echipa formată din Florin Mergea şi Horia Tecău a învins, cu scorul de 6-4, 7-6 (7/4), 6-1, cuplul Jarkko Nieminen/Harri Heliovaara.

În primele doua meciuri de vineri, Victor Crivoi a pierdut, cu scorul de 5-7, 1-6, 2-6, în faţa lui Jarkko Nieminen, iar Marius Copil a obţinut victoria, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-2, 6-4, în jocul cu Harri Heliovaara.

 

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *