Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Cel mai sexy bărbat în costum: Un fotbalist - VEZI CINE

Cel mai sexy bărbat în costum: Un fotbalist – VEZI CINE

 Burlaci, tătici sau “angajaţi” în relaţii serioase, toţi arată nemaipomenit într-un costum ales cu atenţie.

În Top 20 al celor mai sexy şi eleganţi bărbaţi regăsim nume sonore, dar unul singur a ocupat locul I.

Fotbalistul David Beckham,  a fost desemnat cel mai sexy bărbat în costum.

 

 

 

 

 

 

Tată a patru copii, David ştie să îşi aleagă cu grijă ţinutele elegante şi de multe ori are parte şi de ajutor din partea soţiei, Victoria Beckham.

“David Beckham este în mod indubitabil unul dintre cei mai stilaţi bărbaţi de pe planetă”, a declarat un purtător de cuvânt al retailerului Austin Reed, informează dailymail.co.uk.

Acesta a mai precizat că nu este uşor să îţi alegi costumul care ţi se potriveşte:  “Cei mai mulţi bărbaţi sunt nevoiţi să îmbrace la un moment dat în viaţa lor un costum şi este important să îl aleagă în mod înţelept”.

Locurile 2 si 3 au fost ocupate de actorii George Clooney şi Daniel Craig.

Liderul trupei Take That, cântăreţul Gary Barlow, s-a clasat pe locul al patrulea, fiind urmat în clasament de actorul Hugh Grant.

 Locul 6 în acest top, a fost ocupat de Pilotul de Formula 1 Jenson Button, iar pe poziţiile următoare s-au clasat prinţul Harry, urmat de fratele său, prinţul William.

Pilotul britanic Lewis Hamilton, colegul lui Jenson Button, şi-a adjudecat locul al nouălea, în timp ce pe poziţia a zecea se află actorul Robert Pattinson, starul francizei cinematografice “Amurg/ Twilight”.

În topul 20 al celor mai sexy bărbaţi în costum se mai regăsesc: Jude Law (locul al 14-lea), Clive Owen (locul al 15-lea), Orlando Bloom (locul al 16-lea) şi Simon Cowell (pe poziţia 20), informează MEDIAFAX.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *