Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
"Câinii" sunt în derivă - DINAMO - CFR 0-1

“Câinii” sunt în derivă – DINAMO – CFR 0-1

Dinamo a mai bifat o înfrângere în Liga 1 din România. CFR Cluj a fost o “nucă” prea tare pentru elevii lui Dario Bonetti, care au pierdut meciul cu scorul de 1-0. Golul CFR-ului a fost înscris de mijlocașul Rui Pedro în minutul 64, după o lovitură de cap la colțul scurt care l-a învins pe Bălgrădean. Este a doua etapă consecutivă în care Dinamo nu marchează, etapa trecută ei fiind învinși în deplasare, de Astra, cu același scor, 0-1.

Meciul Dinamo-CFR a fost presărat cu ocazii de ambele părți, cea mai mare aparținându-i puștiului de 18 ani al lui Dinamo, Steliano Filip. Și atacantul clujenilor, Sougou s-a jucat cu ocaziile și doar egoismul senegalezului a făcut ca scorul să nu ia proporții. Scor final 0-1 și scaunul lui Dario Bonetti se clatină serios.

Astăzi s-a mai jucat un meci din Liga 1, Ceahlăul Piatra Neamț a învins Brașovul cu 2-1. Golurile au fost marcate de Velici (45) și Golubovic (67) pentru moldoveni, în timp ce “stegarii” au punctat prin Madeira (63).

Au mai rămas de disputat meciurile:

Sâmbătă, 15 Septembrie

19:00 Oţelul Galaţi      ?-?         Viitorul Constanţa

19:00 Gaz Metan Mediaş         ?-?         Concordia Chiajna

21:30 Rapid    ?-?         Gloria Bistriţa

Duminică, 16 Septembrie

19:00 Petrolul Ploieşti               ?-?         Pandurii Tg. Jiu

21:30 CS Municipal Studenţesc Iaşi     ?-?         Steaua

Luni, 17 Septembrie

17:00 U Cluj    ?-?         Astra Ploieşti

21:30 FC Vaslui             ?-?         CS Turnu Severin

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *