Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
ASUS lansează noul dock USB 3.0 HZ-1 Docking Station

ASUS lansează noul dock USB 3.0 HZ-1 Docking Station

ASUS și DisplayLink au anunțat de curând lansarea noii versiuni de USB 3.0 a Dock-ului ASUS HZ-1. Gadgetul, creat din silicon de SuperSpeed DL-3900, se integrează grafic. În timp ce alipirea plăcii de rețea Gigabit Ethernet și a plăcii audio într-un singur device, economisește mult spațiu de stocare pe desktopul conectat la dispozitiv. Deși ASUS nu a furnizat specificații reale, dock-ul deține port-uri DVI, HDMI și VGA așezate pe partea din față.  De asemenea, există și o conexiune a placii de rețea Gigabit Ethernet, 2.1 căști audio, mufe pentru microfon și două porturi USB 3.0. Totuși mai există un port adițional de USB 3.0 pe partea stangă și cea dreaptă a dispozitivului, folosit pentru conectarea la un desktop sau laptop capabil.

De altfel, USB 3.0 este aproape identic cu USB 2.0 HZ-1, care este disponibil în acest moment pe website-ul celor de la ASUS. Versiunea mai veche a dock-ului nu dispune de portul USB 3.0 și nici de portul HDMI, în timp ce portul de placă de rețea, nu suportă decât 10/100. În concluzie, gadgetul este menit să ajute utilizatorii să introducă toate cablurile de care au nevoie, chiar dacă acestea sunt întoarse cu fața sau cu spatele.

“Prin încorporarea tehnologiei grafice SuperSpeed de la DisplayLink, ASUS oferă o stație de docking universală potrivită pentru toată lumea: de la utilizatori din domeniul afacerilor care necesită multitasking, până la userii de acasă. Noul USB 3.0 HZ-1 reprezintă un device flexibil și este recomandat oamenilor care sunt foarte mobili.” Au spus cei de la ASUS.

Noul dispozitiv lansat costă în acest moment 179,99 de dolari. Pentru mai multe informații accesați site-ul www.asus.com.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *