Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Apple lansează noile căști EarPods – VEZI FOTO

Apple lansează noile căști EarPods – VEZI FOTO

Pentru prima dată în ultimii ani, căștile lansate de cei de la Apple au suferit o modificare majoră. Noile EarPods – numele a fost dezvăluit prima oară de site-ul9to5Mac – versiunea actualizată a acestora se încadrează perfect cu zvonurile din postarea de la începutul lunii.

“Compania Apple promite îmbunătățiri considerabile pentru noile căști  și o calitate acustică extrem de ridicată, în mod obișnuit pentru device-urile de categorie high-end.”

Noul model de căști lansat asigură protecție crescută împotriva transpirației și a apei. Aceasta este o schimbare binevenită pentru persoanele care practică sport și ascultă muzică în același timp. Spre deosebire de vechile căști de iPhone, iPad sau iPod, EarPods transmit sunetul direct în ureche, datorită dimensiunii reduse de care acestea dispun.

Căștile sunt incluse în pachetul recent lansatului iPhone 5, dar și pentru iPod touch sau iPod Nano. După cum era de așteptat, EarPods au integrate sistemul tipic de control al volumului și al apelurilor telefonice. Prețul noilor căști de la Apple este de 29 de dolari.

Citește mai mult pe blog.likeit.ro.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *