Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Apple a lansat iPhone 5 – VEZI FOTO DE LA EVENIMENT

Apple a lansat iPhone 5 – VEZI FOTO DE LA EVENIMENT

Momentul mult așteptat a venit. Apple a lansat astăzi iPhone 5. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc în San Francisco.

iPhone 5 este aproape la fel cum l-au descris articolele publicate până acum, pe baza unor scurgeri de informații. E mai ușor 20% mai usor decat iPhone 4S și cu aproape 20% mai subțire. Noul iPhone are o grosime de 7,6 mm si 112 grame. Ecranul are un aspect de 16:9 si o rezolutie de 1136 x 640, diagonala acestuia este de 4 inci. fotografiile au fost realizate de către redactorii The Verge.

UPDATE: Ecranul noului iPhone este de o calitate superioara și utilizează tehnologia in-cell.

Camera telefonului este de 8 megapixeli, producatorii promit însă ca fotografiile vor fi făcute cu 40% mai repede și calitatea fotografiilor în condiții de lumiozitate proastă va crește.

UPDATE 2: Procesorul iPhone 5 este mai mic decât cel folosit în iPhone 4S, dar mult mai rapid. Acesta se numește The Apple A6.

Phil Schiller a declarat că iPhone 5 va fi disponibil în două culori: alb şi negru. Rama de aluminiu va avea nuanţe de gri diferite pentru cele două modele.

UPDATE 3: Pentru a face ”loc” pe piață noului model Apple a anunțat scăderea prețurilor pentru iPhone 4S și iPhone 4. iPhone 3G probabil nu va mai fi produs.

Din data de 14 septembrie fanii pot începe să facă precomandă pentru iPhone 5, iar din 21 septembrie acesta va fi disponibil în magazinele din SUA, Anglia, Germania, Australia, Japonia, Hong Kong și Singapore, iar din luna decembrie…

UPDATE 5: Calitatea audio a fost imbunatatita. Au fost introduse 3 microfoane iar difuzorul, desi este cu 20% mai mic este mai puternic. A fost anunțat noul conector intitulat Lightning, care desigur, este mai mic. Există însă adaptoare.

În 19 septembrie posesorii de iPhone 4S, 4, 3GS, iPad, iPad 2 își vor putea upgrada gratuit telefoanele sau tabletele la versiunea iOS 6.
Citeste mai mult pe blog.likeit.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *