Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Aplicația YouTube, lansată la timp pentru iPhone 5

Aplicația YouTube, lansată la timp pentru iPhone 5

Încă de la primul dispozitiv iOS scos pe piață, Apple a inclus YouTube pentru a se asigura că utlizatorii de iPhone vor avea o metodă dedicată pentru vizualizarea video-urilor. Luna trecută, compania Apple a decis creeze o aplicație pentru noul sistem de operare iOS 6, alături de aplicația Google Maps, ca urmare a expirării acordului de licență dintre cele două companii.

Din fericire pentru milioanele de fani Apple, Google a confirmat faptul că va iniția o aplicație „standalone” pentru noul sistem de operare existent, iOS 6. Și s-au ținut de cuvânt, lansând noua aplicație îmbunătățită YouTube pentru iOS, chiar înainte de lansarea oficială a smartphone-ului iPhone 5.

De acum, utilizatorii iPhone 5 vor trebui să descarce manual aplicația, care, după cum am mai spus, a primit o serie de îmbunătățiri față de versiunea veche a aplicației dezvoltate de Apple. Noul YouTube este disponibil în acest moment pe iTunes și are noi caracteristici folositoare: acces la un număr mai mare de videoclipuri, o interfață a utilizatorilor mai bună, rezultate sugerate de căutare, dar și un nou ghid de utilizare pentru canalul de YouTube. Citește mai mult pe blog.likeit.ro.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *