Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Angajatori țepari

Angajatori țepari

O simplă căutare pe google vă poate conduce către mulți astfel de practicanți.

Dacă vă aflați într-o astfel de situație, singura soluție este de a vă adresa unui avocat însă în toate cazurile este necesar să depuneți sesizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă în raza căruia firma angajatoare iși desfășoară activitatea.

În săptămânile care au tecut, o parte din redactorii TESmedia.ro au luat parte la cursurile de la Azuga și Sinaia, în proiectul “FEMINA – Formare pentru jurnaliști, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Națională și Advocacy pentru afirmarea egalității de șanse și de gen” coordonat de S.C. Blockbuster Media S.R.L., în calitate de solicitant, împreună cu Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România (APFR) și Institutul Național pentru Studii de Opinie şi Marketing (INSOMAR).

Aproape jumătate dintre români nu știu dacă există în România legi care să protejeze femeile sau bărbații împotriva discriminării și să le ofere șanse egale pe piața muncii – relevă un studiu INSOMAR realizat în cadrul proiectului “FEMINA – Formare pentru jurnaliști, Emisiuni TV, Monitorizare, Informare Națională și Advocacy pentru afirmarea egalității de șanse și de gen”.

Cunoscutul avocat Florin Kovacs, Adela Dinu și Vasile Moldovan, din partea Asociaţiei pentru Promovarea Femeii din România (APFR), au fost cei care au venit in fața jurnaliștilor cu exemple concrete, s-au dezbătut cazuri cunoscute în vederea promovării corespunzătoare a acestor informații.

În urma acestui eveniment, redacția TESmedia a hotărât să se implice activ în această campanie, astfel că dacă vă aflați într-o situație de acest gen, vă puteți adresa echipei de redacției: office@tesmedia.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *