Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
Amprenta digitală pe noul I-Phone ?

Amprentă digitală pe noul iPhone?

Apple este în discuţii pentru preluarea companiei americane AuthenTec, ce dezvoltă sisteme de securitate pentru telefoane mobile şi senzori cu amprentă pentru produsele Apple. Acest fapt ne duce cu gândul că noul iPhone va putea beneficia de un sistem de securitate pe bază de amprentă.

“Vom vedea tehnologie pe bază de amprente în noul iPhone sau iPad? Pare aproape sigur. Nu există prea multe detalii, însă dorinţa Apple de a utiliza această tehnologie şi de a o dezvolta rapid ne face să speculăm că este o chestiune de câteva săptămâni”, comentează Matt Brian de la blogul IT My Next Web, citat de The Guardian.

Chiar dacă noul iPhone care trebuie să se lanseze curând nu va beneficia de amprenta digitală, cu siguranţă următoarele modele de la Apple vor fi dotate cu această facilitate. Tot în acest sens Apple doreşte să încurajeze comerţul electronic pregătind aşa numitul “portofel electronic”

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *