A venit vremea răzbunării porcilor – Rovio prezintă: Bad Piggies – VEZI TRAILER

În curând veți putea construi vehicule și avioane pentru a ajuta porcii cei verzi să fure ouăle.

Deși compania producătoare și-a tachinat fanii Angry Birds timp de aproape un an de zile, luna aceasta, Rovio a prezentat Bad Piggies. După ani și ani în care au fost striviți de milioane și milioane de jucători din întreaga lume, porcii vor avea în sfârșit șansa de a fi în lumina reflectoarelor.

Bad Piggies va fi lansat oficial săptămâna viitoare, pe data de 27 septembrie și deja a primit trailerul oficial de lansare al jocului.

Deși partea de gameplay arată promițător, Rovio este sub multă presiune. Bad Piggies va fi primul titlu, care încă face parte din colecția universului Angry Birds și le este teamă de reacția publicului. Însă dacă ne luăm după jocul propriu-zis, Bad Piggies promite un punct de vedere diferit al războiului dintre păsări și porci.

Dacă înainte aruncam cu păsări pentru a omorî porci care erau protejați de fortărețe, de data aceasta jucătorii își vor construi propriile mijloace de transport pentru a fura cât mai multe ouă. Așadar, chiar dacă nu sunteți un fan înrăit Angry Birds, se pare că Bad Piggies pare o încercare destul de interesantă. La urma urmei, le cam datoram cu toții câte ceva săracilor porci storciți de-a lungul anilor.

Comentarii prin Facebook

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *