Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
A început closed beta pentru StarCraft 2: Heart of the Swarm – VEZI VIDEO

A început closed beta pentru StarCraft 2: Heart of the Swarm – VEZI VIDEO

Blizzard a dat startul pentru closed beta de StarCraft 2: Heart of the Swarm, însă doar la versiunea multiplayer. Deocamdată fericiții care au apucat să pună mâna pe joc sunt doar membrii ai presei, câștigătorii diverselor concursuri StarCraft și o mână de super fani Blizzard.

Compania a postat un anunț în care face cunoscut faptul că în curând mai mulți gameri vor putea intra în beta, în special cei care sunt jucători activi ai Wings of Liberty.

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl facă cei care vor să vadă cum arată partea a doua RTS-ului StarCraft 2 este să selecteze opțiunea de a participa la astfel de sesiuni closed beta, din contul de Battle.net. De asemenea, Blizzard atrage atenția că bifarea acestei opțiuni nu garantează însă accesul la closed beta.

“Pentru început ne vom concentra doar pe componenta multiplayer. Am adăugat mai multe tipuri de unități și abilități pentru trupele terran, protoss și zerg și am dori să avem cât mai mulți ochi ațintiți asupra lor în timpul testelor” spune Blizzard.

Contează însă în acest moment prea puțin cine a intrat în closed beta și cine nu. Ce contează cu adevărat este faptul că acest tip de beta este urmat de obicei de un open beta și, evident, mai apoi de lansarea jocului propriu zis. Așa că, putem spera la un Crăciun în tabara zerg!

Citește mai mult pe Blog.Likeit.ro!

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to A început closed beta pentru StarCraft 2: Heart of the Swarm – VEZI VIDEO

  1. Il rog pe autorul acestui articol sa precizeze, daca stie, cat de bine vandut a fost primul joc din seria SC, cate continuari a avut si unde se claseaza in topul all time de popularitate al jocurilor video.
    Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *