Warning: exec() has been disabled for security reasons in /home/tesmedia/domains/tesmedia.ro/public_html/wp-content/plugins/wp-video-posts/classes/wpvp-helper-class.php on line 31
14 ani de Bere Gratis

14 ani de Bere Gratis

Trupa Bere Gratis împlineşte astăzi 14 ani de la înfiinţare. Deja au anunţat concertul ce va avea loc pe data de 19 noiembrie la Teatrul Naţional Bucureşti.

Vă aduceţi aminte de : “Vino mai aproape”, “La tine aş vrea să vin”, “Ce mişto”, “Ultrafete”, “Străzi albastre”, “Poveste de oraş”, “Ce n-a văzut Parisul”, “Stai pe acelaşi drum”, “Pas în doi” ? Ele sunt doar câteva din hiturile lansate de trupă în cei 14 ani de existenţă.vBere Gratis însumează un număr de opt albume înregistrate în studio, doua live şi nu un ultimul rând primul DVD înregistrat în sistem surround de o formaţie românească.

Cu ocazia concertului din data de 19 noiembrie, ora 19:30, ei vor lansa albumul ” În faţa ta” ce va cuprinde piesa “Povestea mea”

“Va fi o producţie cu totul aparte, un spectacol de sunet şi lumini inedit, cu invitaţi de marcă. O să iasă o mare şi frumoasă nebunie artistică”, a declarat Mihai Georgescu, solistul trupei.

sursă: mediafax.ro

Comentarii prin Facebook

Comentarii

One Response to 14 ani de Bere Gratis

  1. La muuuulti ani!! la mai muuulte melodii dragutze!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *